Despre mine

Starea sufleteasca pe care vreau sa o transmit prin lucrarile mele este de abundenta a impresiilor. Ludicul se intrepatrunde cu abstractul, figurativul cu decorativul. Formatele variaza de la idée la idee si prin cromatica se realizeaza acuratetea imaginii de ansamblu a expozitiei.

Propunerea artistica expusa aici este redarea realitatii prin teme si continuturi general valabile, universale. Lucrari semnificative in contextul din care fac parte devin expresive prin interpretare si adaptare la noi tehnici plastice, prin realizarea detaliilor.

Naratiunea plastica si subiectul revela metamorfoze continue care genereaza in egala masura real si virtual, intr-un sens bine determinat, axat pe probleme existentiale.

Contururile dintre forme rezulta din materialitatea folosita, suprafete intrepatrunse, lumini si umbre.

Ritmul imaginii plastice are mereu in vedere timpul, momentul unei zile, perechi de contrarii ca: simturi- opticitate, real- imaginar, inovatie- studiu.

Si o frantura de realism. Cea mai frumoasa- natura inconjuratoare.

Totul vine ca o prezentare a unei idei purtatoare de mesaj artistic, dezvoltata pe specificul si complexitatea mediului in care traim si in care sensibilitatea unui artist gaseste atatea subiecte si mijloace de exprimare prin studiu, stil si argument plastic. Se aduce in discutie prezenta unei stari sufletesti care nu dispare odata cu realizarea picturii propriu-zise ci stabileste alte conexiuni vizuale, alte grupuri si alternante de culori si forme ca rezultate ale efortului omenesc de a se exprima, de a cauta in permanenta, de a experimenta.

Genurile abordate ar putea fi sintetizate ca: peisaj abstract, vanitate lumeasca, decorativ, ludic, flori, vibratii orientale. Tablourile realizate din aceste surse de inspiratie sunt originale, muncite si armonioase, incantand privitorul si realizand un interior deosebit de camera sau de birou.